PS. food & lifestylecoach

Het PS. food & lifestyle programma bestaat uit drie fasen:

  • Fase 1 is gericht op afvallen. Je blijft in deze fase tot je op 80% van het streefgewicht bent. Je komt in deze fase iedere week voor een coaching gesprek.
  • Fase 2 is gericht op wennen aan gewone voeding met een gezondere samenstelling dan je gewend was. Je blijft in deze fase totdat je het streefgewicht hebt bereikt. Wij zien elkaar dan om de twee weken en je leert steeds meer om op eigen benen te staan.
  • Fase 3 is gericht op het stabiel op gewicht blijven. Je blijft een jaar lang bij mij voor na-begeleiding, zodat je jouw streefgewicht levenslang behoudt. Deze afspraken zijn meestal maandelijks.

ADVIES

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat ik iemand met PS. food & lifestyle kan bieden.

PRODUCTEN

Iedere week heb je een consult bij mij waarin ik simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PS. food & lifestyle programma met jou doorloop. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorgen we ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die eetmomenten vervangen we de gangbare voedingsmiddelen door PS. food & lifestyle producten, maar eet je daarnaast ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Zo werk je naar een bewust voedingspatroon toe waarbij genieten mag.

RECEPTEN

Als coach laat ik je na het programma en het behalen van het streefgewicht natuurlijk niet zomaar los. Je wordt nog een jaar lang begeleid zodat je ook leert een nieuw eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Ook daarin begeleid ik jou en kijken we samen naar wat het beste werkt. Zeker in combinatie met de nieuwe PS. life producten wordt je dit een stuk makkelijker gemaakt. Lekker, verantwoord en een beter alternatief dan de producten uit de supermarkt.