De meerwaarde van voedingscoach Linda

De hulp van een voedingscoach heeft diverse voordelen:

  1. Als coach ben ik jouw stok achter de deur. Een wekelijks weegmoment waarbij je jezelf en mij niet wilt teleurstellen.
  2. Wij stellen samen een plan op, afgestemd op jouw situatie. Waarbij rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld een druk gezinsleven of onregelmatige werktijden.
  3. Het getalletje op de weegschaal zegt niet altijd alles. Met een lichaamsanalyse bij mij krijg je ook inzicht in o.a. je vetpercentage en spiermassa. Vrouwen houden bijvoorbeeld tijdens hun menstruatie meer vocht vast, waardoor het lijkt of je gewicht niet is gedaald of zelfs is toegenomen. Op de weegschaal bij mij kun je zien dat het in dit geval om vocht gaat en dat je vetpercentage misschien wel gewoon is afgenomen.
  4. Je leert veel over voeding. Ik leer je wat gezond is en wat niet en waar je op moet letten. Ik zie dat veel mensen niet weten welke producten gezond zijn, waarom ze al zo snel weer honger hebben of schrikken als ze horen hoeveel calorieën of suikers er in hun “gezonde” tussendoortje zit. Door meer te leren over voeding ben je in staat om zelf bewuste keuzes te maken.
  5. Je kunt met al je vragen bij mij terecht. Wat kun je het beste doen wanneer je een lange werkdag hebt, bepaalde dingen niet lust, op vakantie gaat of een barbecue op de planning hebt staan? Ook wanneer je onverwachts een etentje hebt en niet weet wat je het beste kunt doen, is het handig als je mij even vlug een berichtje kunt sturen.
  6. Ik luister naar je en je kunt je verhaal bij mij kwijt. Ook wanneer je de mist in bent gegaan en gezwicht bent voor dat gebakje of een eetbui hebt gehad. Door het te bespreken leer je je valkuilen kennen en inzien waarom het mis ging en kunnen we samen op zoek gaan naar een oplossing hoe je dit in het vervolg kunt voorkomen.
  7. Door met mij te bespreken wat er komende week op de planning staat kun je je voorbereiden op eventuele moeilijke momenten. Hoe ga je om met die verjaardag of dat etentje dat op de planning staat? En wat zijn gezonde keuzes die je dan kunt maken.
  8. Ik kan je motiveren, juist op die momenten dat je het zelf even niet meer ziet zitten maar achteraf super trots zult zijn dat je toch hebt doorgezet.
  9. Ik leer je ook hoe je op gewicht kunt blijven en zal je dan ook nog een jaar lang begeleiden nadat je je streefgewicht behaald hebt.
  10. Je staat er niet alleen voor maar doet het samen!