Dit wordt mijn zomer

Mara, 33 jaar, -28 kilo

Mijn powerslimavontuur begon allemaal met het proeven van de reep chocolade hazelnoot crunch. Jeetje wat was die lekker zeg!! Misschien moet ik het dan toch ook maar eens proberen?

Het was al eens door mijn hoofd gegaan, maar ik hou nou eenmaal van lekker eten! Van het lijnen ben ik niet zo.. Voorheen kon ik gerust elk weekend uit eten gaan, heerlijk vond ik dat!

Sporten deed ik wel, maar ik kan nou niet echt zeggen dat ik bij de fanatiekelingen hoorde.

Goed, nog geen week later had ik mijn eerste afspraak bij mijn Powerslimcoach Linda Krieger van Blij by Linda.

Uiteindelijk liep ik naar buiten met het starterspakket om hier vervolgens de maandag erop mee te beginnen.
Tot op de dag van vandaag, heb ik hier geen enkele seconde spijt van gehad.

De kilo`s vliegen eraf en ik heb oprecht het idee dat ik geregeld in een restaurant eet, terwijl ik het zelf klaar gemaakt heb. En ik kan jullie vertellen, ik ben echt geen keukenprinses!
Tussentijds heb ik zelfs mijn doel naar beneden bijgesteld, het ging me zo makkelijk af.

De maaltijden die ik eet, zijn echt prima vol te houden.
Een maand nadat ik begon met Powerslim begon de lockdown, wat maakte dat het sporten niet meer kon, hierdoor heb ik vele kilometers gewandeld.

 Dit heb ik sinds kort omgezet naar hardlopen, waar ik voorheen echt altijd een hekel aan had, maar ook dit gaat me steeds makkelijker af.
Wekelijks ga ik naar mijn powerslimcoach Linda, elke keer weer vol enthousiasme, benieuwd naar hoeveel kilo ik die week weer kwijt ben geraakt.

Er hebben een paar weken tussen gezeten dat ik net geen kilo was afgevallen, hier kon ik zelf dan wat van balen, Linda hielp me dan even weer relativeren, dat ook dat voldoende is.


Inmiddels ben ik 28 kilo lichter, ben ik bijna bij mijn streefgewicht, zit ik goed in mijn vel en ben ik druk bezig met een nieuwe inhoud van mijn kledingkast, want alles is inmiddels veel te groot

Wil jij ook jouw eigen succesverhaal worden? Vul dan onderstaat formulier in, en wie weet straal jij deze zomer net zo!